Amable - Paard en Inzicht

Gepubliceerd op 17 oktober 2024 om 12:28

Een blij en enthousiast paard dat graag met je meegaat, daar droomde je als kind toch al van? Maar nu je dan eindelijk de mogelijkheid hebt om die droom in vervulling te laten gaan blijkt het toch minder vanzelfsprekend. De aanschaf van een paard is de eerste stap. Het opbouwen van een vertrouwensband, jouw paard trainen en opleiden, dat blijkt een heel ander verhaal. En dat valt soms toch een beetje tegen. Hoe fijn is het dan als je daar van Daniëlle Meyboom van Amable - Paard en Inzicht hulp bij kan krijgen!

 

Daniëlle Meyboom

"Ik ben Daniëlle Meyboom van Amable, Paard en Inzicht. Ik ben geboren in 1981 en ondertussen alweer ruim 20 jaar werkzaam in de paarden.

 

Ik help mensen de relatie met hun paard te verbeteren, paarden te trainen en gedragsproblemen op te lossen. Zaken als trailerladen, (dressuurmatig) grondwerk, jonge paarden opvoeden, zadelmak maken, longeren, vrijheidsdressuur, omgaan met angst etc., daar kan ik je allemaal mee helpen."

 

Mensen coachen

"Ik maak gebruik van verschillende technieken uit het paarden trainen met als rode draad clickertraining. Ik wil graag zo positief mogelijk trainen met aandacht voor emotie en beleving van het paard. Ik ben tevens paardencoach en gebruik de coachtechnieken ook in mijn lessen.

Jouw wens staat voorop. Wat wil jij bereiken met jouw paard?"

 

YouTubekanaal

"Naast mijn live lessen geef ik gratis tips en tricks op mijn YouTubekanaal

Iedere donderdag om 15.00 uur, komt er een nieuwe video online. Dé manier om mij en mijn werkwijze alvast een beetje te leren kennen!"

 

Show, clinics en demonstraties

"Ik ben met mijn paarden overigens ook als act te boeken. We geven shows, clinics en demonstraties in clickertraining en vrijheidsdressuur. Dus mocht je nog een leuk optreden voor je open dag of evenement zoeken, dan kan ik vast iets voor je betekenen! Bovendien zijn mijn paarden in te huren voor fotoshoots, (reclame)films en toneelvoorstellingen. We hebben zelfs meegewerkt aan een videoclip en 'Holland's got talent'."

 

Online cursus Paardentaal

"Naast live lessen, geef ik ook online lessen en kun je vanaf je eigen bank, in je eigen tempo mijn cursus Paardentaal volgen. In deze cursus leer ik je alles over paardensignalen, emoties, intelligentie, manieren waarop paarden leren, gedrag etc. Het is een complete uitleg over ‘wie het paard is’. Wanneer je beter ziet en begrijpt hoe het paard zich voelt, kan je ook je training beter op hem afstemmen. De cursus is compleet met werkboeken die door spelelementen leuk zijn om te maken. Tenslotte helpt spel bij leren!"

Meer weten?

Wil je meer weten over Daniëlle? Check haar gegevens dan op: PaardencoachTrailer laden of Instructeur of ga naar haar eigen website.